Bli medlem

Ringerikesykkeklubb er en aktiv klubb for store og små. Vi har differensierte medlemskap i forhold til alder:

Enkeltmedlem 0-12 år (Pris: 300,-)
    Enkeltmedlem 13-16 år (Pris: 450,-)
    Enkeltmedlem 17 år og oppover (Pris: 650,-)
    Familiemedlemskap i samme husstand (Pris: 1300,-)
    Støttemedlem (Pris: 300,-)
    Førsteårsmedlem Kr 100.-

Ønsker du å bli medlem i Ringerike SK?
Send dine opplysinger på e-post til ivar@johnsrud.no

Send inn følgende informasjon:

Fullt navn, fødselsdato, adresse, epost, tlf, og evt brikkenummer.

Du vil få tilsendt en faktura om innbetaling etter at dine person opplysninger er registrert i medlemsregisteret Klubbadmin.

Dersom det er noen spørsmål til medlemskap, kontakt Ivar Johnsrud.

Sykkel-lisens 2018

Med aktiv lisens (løst gjennom klubb), kan man delta i alle typer ritt. Alle aktive lisenser skal bestilles gjennom EQ Timing her, ingen direkte henvendelser til NCFs kontor.

Lisensen gjelder fra datoen du blir registrert hos oss og ut desember samme år. Forsikringen gjelder ut februar året etter.

Fra 2008 ble det internasjonalt format (UCI-lisens), slik at dere nå slipper å kontakte NCF for å få lisenser for kjøring i utlandet.

Du må være medlem i en sykkelklubb for å løse aktiv lisens!

Lisensregistrering

Lisensregistrering gjøres av utøveren selv på denne siden. Det er viktig at du velger rett klubb når du registrerer din lisens. Når du har registrert din lisens vil du motta en faktura per epost som du kan betale i nettbank på vanlig måte. Straks du har registrert lisensen kan du laste ned et midlertidig lisensbevis som er gyldig i 14 dager fra registrering.

Lisensen må godkjennes av lisensansvarlig i din klubb og være betalt før du kan laste ned ditt endelige lisensbevis fra din utøverprofil-side. Du kan aktivere din profil-side fra samme lenke. Bruk også denne lenken hvis du har glemt passordet ditt.

Hvis du har bestilt lisensbevis på plastkort under registreringen vil du motta ditt kort i posten innen en uke etter at fakturaen er betalt og lisensen er godkjent av din klubb.

Generelt

Alle ryttere som i 2017-sesongen skal, eller har planer om å, delta i ritt utenfor Norden, må tegne en reiseforsikring - gjerne med utvidet dekning av utstyr og ansvar. Spesielt er ansvarsdelen viktig - da UCI krever ansvarsforsikring av ryttere som deltar i konkurranser utenfor sitt hjemland. Norske ryttere er dekket av ansvarsforsikring i Norden under hjemforsikringen, alternativt under hjemforsikringen som familien har for de som bor hjemme eller bor på hybel/leilighet i forbindelse med studier.

Lisens for utenlandske statsborgere

Syklister som er bosatt i Norge og er utenlandske statsborgere, skal ha lisens gjennom sin norske klubb. Klubbene registrerer inn lisens på vanlig måte. Husk å velge nasjonalitet!

Les mer om lisens på sykling.no sine sider

NB: Før lisens kan løses må ditt klubbmedlemskap være betalt.

Instruks lisensansvarlig på EQ-timing sine sider