Terreng

Hei og velkommen som medlem i Ringerike Sykkelklubb, avdeling terreng

På treningene vil vi som oftest være delt inn i tre grupper. Disse deles ikke primært etter alder, men mer etter evne og innsatsvilje. Formålet med dette er å få alle grupper til å fungere optimalt, og sikre at flest mulig får være med på sine egne premisser. Trenerne vil plassere utøverne på grupper tidlig på våren, og vil flytte de mellom grupper etterhvert som det er hensiktsmessig. For de aller yngste i grønn gruppe så oppfordres foreldre til å delta på treningene.

Grupper - Alder (veiledende) - Trener (som oftest)

Grønn, 6-12 år,  Ivar
Blå, 8-14 år, Arne og Frode
Rød 12- år, Kjetil og Ola Martin

Treningstider

Mandag kl. 1800-1915 i Hovsmarka møtes alle grupper
Onsdag kl. 1800-1930 på Hensmoen/Eggemoen møtes Blå og Rød gruppe
Lørdag kl. 1000-1200 møtes Rød gruppe, og sted annonseres på mandag/onsdag/facebook

Vi ønsker at våre medlemmer skal føle seg godt ivaretatt på våre treninger. Et ledd for å få dette til er å få informasjon ut og skape ett godt samarbeid mellom dere som forelder, de aktive syklistene og oss som er trenere.

Praktisk informasjon angående treninger og annet vil gjennom sesongen bli lagt ut på vår facebook side ’Ringerike Sykkelklubb Terreng’ i tillegg til å bli opplyst på treningene som blir avholdt.

Vi inviterer til foreldremøte med litt mer informasjon under sykkeltreningen mandag 24.4.2017

Vi ønsker at våre medlemmer skal ha en god sykkelopplevelse og oppleve mestringsfølelse. På mandager vil vi legge mest vekt på det tekniske og mestring av sykkelen. På onsdager vil vi legge mer vekt på utholdenhet, styrke og fart, og denne treningen er i utgangspunktet ment for de litt større og de som ønsker litt hardere trening. Nytt i år er at vi vil organisere treninger også på lørdager. Disse er ment for de eldste, og vil i hovedsak være rolige langturer. Foreldre oppfordres også til å delta på disse turene.

Oversikt over ritt

Her kan du finne oversikt over prioriterte ritt

Trenere og kontaktpersoner

Frode Granly, 412 23 331