Årsmøte og sesongavslutning 2018

Vi inviterer sykkelklubbens medlemmer til årsmøte og avslutning for 2018 på Sundvolden Hotell onsdag 20. februar kl. 1800. Sakliste og saksdokumenter offentliggjøres ei uke før årsmøtet.

Nye nettsider

Vi lanserer ringerikesykkelklubb.no i ny drakt, og fyller på med innhold etterhvert

Thomas Gautvedt har laga de nye nettsidene for Ringerike Sykkelklubb, og nå skal vi fylle på med oppdatert informasjon om de ulike gruppene, kontaktinfo og litt historikk om klubben osv. Vi håper du finner det du er ute etter, hvis ikke, ta kontakt med oss!

Årsmøtedokumenter

Årsmøte på Sundvolden hotell onsdag 14. mars kl. 18. Vel møtt!

Årsmøte

Minner om årsmøtet som avholdes på Sundvolden hotell onsdag 14. mars kl. 1800

Sykkeltøy - åpen nettbutikk

Åpen nettbutikk t.o.m. 4. mars for bestilling av sykkeltøy. Forventet levering uke 17.

Gå inn på siden her og bestill det du trenger i år: http://www.bioracer.no/no/mybioracer/?r=ehmfMBFOzc

Årsmøte 14. mars 2018

Årsmøte avholdes onsdag 14. mars kl 1800 på Sundvolden hotell. Saker som ønskes behandlet av årsmøte sendes til styret v/leder innen 28. februar tommy@interspons.no

Klubben selger hjulsett

To hjulsett selges, ta kontakt på 90642710 om du er interessert

1. Vision TC50 karonhjulsett – tubular/pariser: Hjulsettet er i god stand og bremsebanene er ikke mye slitt. Det sitter brukte Continental Competition 25mm dekk på som har mange mil igjen. Det sitter også en brukt Ultegra 11-25 kassett på som følger med.
Pris: 3.900,-

2. Vision TC50 karonhjulsett – tubular/pariser: Hjulsettet er i god stand og bremsebanene er ikke mye slitt. Det sitter et helt nytt Challenge Mirage dekk på bakhjulet og et relativt lite brukt Vittoria Corsa G+ 25mm dekk på framhjulet. Det sitter også en brukt Ultegra 11-28 kassett på som følger med.
Pris: 3.900,-