Ringerike SK er norgesmester i lagtempo!

I går sykla Torstein Træen, Andreas Leknessund og Søren Wærenskjold inn til gull i NM lagtempo i Vestby - gratulerer!I går inviterte IF Frøy til NM i lagtempo i Vestby, og vi stilte med tre lag.

Det var en fin og variert løype i Follo, 54km med tekniske utfordringer på de våte veiene, mye rullende terreng samt partier med lange sletter.

Ringerike SK 1, med Søren Wærenskjold (Joker Fuel of Norway Pro cycling)Torstein Træen og Andreas Leknessund (begge Uno-X Norwegian Development Team) innfridde favorittstemplet, og tok gullet. Uansett om en er favoritt eller ikke, skal det alltid sykles, men gutta leverte, og kjørte veldig sterkt. De la ikke noe igjen, hverken i de våte svingene eller på flatene, og vant til slutt med 45 sekunder.

Ringerike SK 2 bestod av noe så sjeldent som et rent brødrelag, med Magnus, Sindre og Kristian Kulset (Sindre og Kristian kjører også for Uno-X NDT). Kan det være det første brødrelaget i NM?

Ringerike SK 3 var et "rent" RSK U23-lag, med Mathias Skretteberg, Sondre Midtsveen og André Kjønås Heggø. Det ble en jevn fight med flere andre lag om bronsen, men IK Hero tok til slutt bronsen men grei margin.

Som klubb er vi stolte både av seieren, men også at vi stiller med tre solide lag i NM.

1. Ringerike SK 1
2. Tønsberg CK
3. IK Hero 1
--
6. Ringerike SK 3
13. Ringerike SK 2

Bannerfoto og artikkelfoto: Ola Morken

Følg Team Ringeriks-kraft U23 på:
Facebook - https://www.facebook.com/RingerikeU23/?ref=br_rs
Instagram - https://instagram.com/teamringerikskraftu23
Twitter - https://twitter.com/RSKU23 - Her kommer oppdatering underveis i rittene.