Fellestreninger for voksne syklister

Vi starter opp igjen med fellestreninger for syklister i tur-/master-klassene. Som en start på 2020 så starter vi opp med fellestrening på torsdager nå i 2019 så lenge det er lyst. Første trening er torsdag 12. september kl 1800 ved Norderhov kirke.


Ringerike SK hadde tidligere et veldig godt treningsmiljø for tur- og masterryttere på landeveien. Så langt tilbake som på 80- og 90-tallet var det mange ryttere som stilte på trening og ritt. Mange fra klubben syklet ritt, f.eks. Steinsfjorden Rundt, Tyrifjorden Rundt, Vestfold Rund, Oslo-Lærdal og Trondheim-Oslo. På 2000-tallet var det rett som det var at vi var over 30 ryttere som syklet langtur på søndagene.

RSK ønsker igjen å legge til rette for at distriktets tur- og masterryttere kan møtes til fellestrening og ha glede av det fellesskapet dette bidrar til.

Som en start på 2020 så starter vi opp med fellestrening for landeveissyklistene på torsdager nå i 2019 og driver på utover høsten så lenge det er lyst nok.
Første trening er torsdag 12/9 kl 1800 ved Norderhov kirke.

Vii ønsker også å starte opp igjen en gruppe for voksne terrengsyklister, så om det er noen som ønsker å være med på det eller har et ønske om å bidra i et slikt treningsmiljø på terrengsiden så kan de også ta kontakt med Leif Håkon Karlsen på mobil 99095902.

Som noen av dere der ute har lagt merke til så har dere fått en invitasjon til appen «Spond». Dette er en app hvor vi legger ut når det er trening og hvor da folk kan melde om de kommer eller ikke. Om du ikke har fått en invitasjon i «Spond» og ikke kan møte på første trening nå, ta kontakt med Leif Håkon Karlsen på 99095902.

 
Mvh
Styret