Årets rytter 2019

Vi i Ringerike SK er stolte over å ha mange gode og flotte syklister hos oss. Hvert år blir årets rytter kåret blant de aktive syklistene og annonsert på sesongavslutningen. Årets rytter 2019 er Sondre Midtsveen! Her kan du lese styrets begrunnelse.

ÅRETS RYTTER RINGERIKE SYKKELKLUBB 2019: SONDRE MIDTSVEEN

Årets rytter startet sykkelkarriæren sin i terrenget, men det tok ikke så lang tid før det ble mer og mer landevei. Til å begynne med var denne rytteren å finne nederst på resultatlisten, men gjennom målrettet trening har det stadig gått bedre.

Dette er en rytter som er et stort forbilde gjennom sine holdninger og bidrag i gruppa spesielt og klubben generelt. Uansett om rytteren har en god eller dårlig dag selv, så sprer rytteren god stemning rundt seg og ofrer seg for sine lagkamerater om det er det beste for laget.

Med «Norgesrekord» i kragebensbrudd har rytteren et ufattelig pågangsmot og ønske om å lykkes.

Etter jevn stigning i prestasjonene i årene etter at rytteren startet på NTG, så oppnår rytteren sine beste prestasjoner i 2019. Han vinner første etappe i femdagersløpet Ronde Van Oost Vlaanderen og er bare centimeter fra å ta medalje under U-23 NM og blir nr 4.

STYRET GRATULERER