Innkalling til årsmøte i Ringerike Sykkelklubb

Årsmøtet avholdes på Sundvolden Hotell. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret senest 5. februar til lhk69@hotmail.no. Les artikkelen for hele innkalling

Til medlemmene i Ringerike Sykkelklubb

Innkalling til årsmøte i Ringerike Sykkelklubb
20. februar kl 1800
Årsmøtet avholdes på Sundvolden Hotell

Fullstendig sakliste med alle sakspapirer legges ut på idrettslagets hjemmeside, ringerikesykkelklubb.no senest en uke før årsmøtet. Du kan også få kopi ved å sende ditt ønske til jarle.midtsveen@live.no.

Det gjelder særlige krav til valgbarhet for personer som skal velges til verv på årsmøtet.

• Arbeidstakere:
    En arbeidstaker er ikke valgbar. Unntak gjelder for følgende:
    • arbeidstakere som også er spillere i idrettslaget
    • arbeidstaker som er ansattrepresentant
    • personer som har noen få betalte timer i oppdrag for idrettslaget per uke
  • Oppdragstakere:
    Personer som har et oppdrag for idrettslaget som ligner på et ordinært arbeidstakerforhold er ikke valgbar.
  • Andre personer:
    Personer som selv har en økonomisk interesse i driften av idrettslaget eller som er ansatt i, har styreverv eller eierskap i juridisk person (for eksempel et selskap) som har økonomisk interesse i driften av idrettslaget, er ikke valgbar. Det samme gjelder styremedlemmer og ansatte i en slik juridisk person.

Det gjelder også krav til kjønnsfordelingen av årsmøtevalgte organer (styret, kontrollkomité osv.). I organer med 2-3 personer må minst én være av det motsatte kjønn. I organer med 4 eller flere personer, må minst to være av det motsatte kjønn.

Velkommen til årsmøte!

Hønefoss 15.januar