Ringerike GP og Sundvolden GP 2020 avlyses!

Arrangøren har i dag tatt den endelige avgjørelsen om å avlyse den 45. utgaven av rittet Ringerike Grand Prix. Det samme gjelder for Sundvolden Grand Prix.

Ringerike Grand Prix avlyses

Rittene skulle vært arrangert 9. og 10. mai. Rittene er kategorisert som UCI 1.2 ritt og er en del av UCI´s Europe Tour.

Ringerike Sykkelklubb finner det ikke forsvarlig å arrangere rittene basert på helsemyndighetenes prognoser for spredning av korona viruset i Norge. Det er også av hensyn til situasjonen i landene hvor de utenlandske lagene kommer fra.

Sundvolden hotel, hvor lagene skulle bo, har for tiden gjort om deler av hotellet til helsehotell, og da er det ikke forsvarlig å innlosjere ryttere og støtteapparat fra 15-20 nasjoner.

Dersom situasjonen endrer seg i løpet av sommeren, ønsker klubben å se på muligheter for å avvikle rittene 29. og 30. august i år.

For nærmere informasjon, ta kontakt med rittleder Birger Hungerholdt, 99007004.