Bioracer selger RSK-klubbtøy under NM

Trenger du RSK-klubbtøy? Bioracer har med en del RSK-klubbtøy som du kan få kjøpt på standen deres ved start og mål på Svendsrudmoen nå i helga!


Ringerike SK er norgesmester i lagtempo!

I går sykla Torstein Træen, Andreas Leknessund og Søren Wærenskjold inn til gull i NM lagtempo i Vestby - gratulerer!


Les mer

Informasjon til vaktene under NM 29.-30. juni

Oppmøte for vakter lørdag er kl. 12:30 og søndag kl. 07:00, begge dager ute ved start og mål på Svendsrudmoen! Mer informasjon fra vaktgeneral Tone finner du her :)


Les mer

Resultater Uno-X Sykkelgledecup

Vårens tredje og siste runde i Uno-X Sykkelgledecup vart holdt på Kihlemoen tirsdag 18. juni. Her er resultater for kvelden og oppdatert sammenlagtliste. Neste ritt er 20. august; god sommer og vi ses igjen på Kihlemoen etter ferien!


Les mer

Vakter til NM

29.-30. juni arrangeres NM Fellesstart 2019 på Ringerike, nærmere bestemt på Røyse. Vi trenger vakter noen timer denne helga, kan du hjelpe oss?


Les mer

Resultater dagens Uno-X Sykkelgledecup

I betraktelig bedre vær i dag enn for 14 dager siden deltok 9 ryttere på Uno-X Sykkelgledecup på Kihlemoen i kveld. Her kan du se resultater og noen bilder fra rittet. Neste ritt er 18. juni, samme tid, samme sted.


Les mer

Viktig melding til løypevakter

Det er sendt ut påminnelse på epost om vaktpostene i morgen, sjekk søppeleposten om du ikke har fått informasjon om hvor du skal stå. Ta kontakt med Tone (47603802) om det skulle være noe du lurer på :) Vi gleder oss til sykkelfest i morra!