Årets rytter 2019

Vi i Ringerike SK er stolte over å ha mange gode og flotte syklister hos oss. Hvert år blir årets rytter kåret blant de aktive syklistene og annonsert på sesongavslutningen. Årets rytter 2019 er Sondre Midtsveen! Her kan du lese styrets begrunnelse.


Les mer

Knalltildbud på sykkel fra DARE Bikes

Fram til 1. oktober kan du sikre deg gode sykler til gode priser hos DARE Bikes. Medlemmene i RSK får et ekstra godt tilbud på team-modellen DARE MR1sDB «Pro Conti»!


Les mer

Fellestreninger for voksne syklister

Vi starter opp igjen med fellestreninger for syklister i tur-/master-klassene. Som en start på 2020 så starter vi opp med fellestrening på torsdager nå i 2019 så lenge det er lyst. Første trening er torsdag 12. september kl 1800 ved Norderhov kirke.


Les mer

Resultater Uno-X Sykkelgledecup

Høsten første runde i Uno-X Sykkelgledecup vart holdt på Kihlemoen tirsdag 20. august. Her er resultater for kvelden og oppdatert sammenlagtliste. Neste ritt er torsdag (!) 5. september!


Les mer

Klubb- og sponsorsamling på Puttemyra

Det skjer spennende saker på Puttemyra, Jevnaker, om dagen. Mandag 9. september kl. 18-20 inviterer vi til samling for å fortelle om planene og hva klubben jobber med.


Les mer

Her finner du sidene til NM fellesstart 2019

http://nm.ringerikesykkelklubb.no

Bioracer selger RSK-klubbtøy under NM

Trenger du RSK-klubbtøy? Bioracer har med en del RSK-klubbtøy som du kan få kjøpt på standen deres ved start og mål på Svendsrudmoen nå i helga!