Resultater Uno-X Sykkelgledecup

Vårens tredje og siste runde i Uno-X Sykkelgledecup vart holdt på Kihlemoen tirsdag 18. juni. Her er resultater for kvelden og oppdatert sammenlagtliste. Neste ritt er 20. august; god sommer og vi ses igjen på Kihlemoen etter ferien!


Les mer

Vakter til NM

29.-30. juni arrangeres NM Fellesstart 2019 på Ringerike, nærmere bestemt på Røyse. Vi trenger vakter noen timer denne helga, kan du hjelpe oss?


Les mer

Resultater dagens Uno-X Sykkelgledecup

I betraktelig bedre vær i dag enn for 14 dager siden deltok 9 ryttere på Uno-X Sykkelgledecup på Kihlemoen i kveld. Her kan du se resultater og noen bilder fra rittet. Neste ritt er 18. juni, samme tid, samme sted.


Les mer

Viktig melding til løypevakter

Det er sendt ut påminnelse på epost om vaktpostene i morgen, sjekk søppeleposten om du ikke har fått informasjon om hvor du skal stå. Ta kontakt med Tone (47603802) om det skulle være noe du lurer på :) Vi gleder oss til sykkelfest i morra!


Vaktvest og utstyr for løypevakter

Løype- og stasjonære vakter som trenger vaktvest eller anna utstyr for Tour of Norway, og ikke har det fra SGP/RGP, kan hente denne uken på MX-sport Kremmertorvet, eller ta kontakt med Tone (47603802). Utstyr leveres inn igjen på MX-Sport Kremmertorvet etter ToN :)


Resultater Uno-X Sykkelgledecup

11 tøffe ryttere trosset været og var med på årets første Uno-X Sykkelgledecup på Kilemokroken - bra jobba! Her er resultatene


Les mer

Tusen takk til alle frivillige!

Vi er veldig takknemlige for alle frivillige som bidro til ei flott sykkelhelg på Ringerike! Dere var med og gjorde Ringerike GP og Sundvolden GP til trygge ritt for rytterne!


Les mer