Ringerike SK Junior

Laget består av 10 ryttere. Det er et ungt lag med seks første års juniorer samt fire andre års juniorer.
Vi har en spennende miks med fire erfarne ryttere som blir gode rollemodeller og støttespillere for de yngste.

I 2021 består laget av 50 % ringeriksgutter!

Målsetningene for 2021 er ikke konkretisert enda, men det som er helt sikker er at RSK alltid skal være en ledende klubb for utvikling av juniorsyklister i Norge. Hos oss får rytterne mulighet til å utvikle seg i et lag som legger til rette for en satsning både nasjonalt og internasjonalt. Målet er å skape ryttere som vet hvordan man samarbeider godt som et lag i forkant, underveis og i etterkant av et ritt – for å nå et felles mål!

Vi skal sørge for at rytterne er godt rustet til å møte seniortilværelsen!

Målene blir nok satt utover vinteren og våren, men vi minner om at laget vant den siste norgescupen i 2020 med Ola Sylling, vi regner med at de legger lista like høyt i 2021.

Sportslig leder

Ryttere