Leder:

Jarle Midtsveen
leder@ringerikesykkelklubb.no
+47 94 83 21 13

Jarle bor på Jevnaker sammen med sin kone og barn. Flere av barna har meritter fra elitenivå i norsk sykling, så denne karen vet hva han snakker om. Til daglig jobber Jarle som revisor for Møller og på fritiden liker han å tilbringe tiden sin på hytta i vakre Valdres.

Jarle er styrets leder og har det overordnede ansvaret for Ringerike Sykkelklubb. Han har også hovedansvaret for sponsorer.

Funfact: Jarle er utdannet bilmekaniker!

Nestleder:

Glenn Messel
nestleder@ringerikesykkelklubb.no
+47 98 28 62 07

Glenn er opprinnelig fra Oslo, men ble Hadelending i 1998, hvorpå han senere bygget seg hus på Jevnaker i 2001 sammen med sin kone hvor de stiftet familie og har blitt boende. Sammen har de tre flotte gutter i alderen 3, 14 og 16 år. Sistnevnte er på juniorlaget til RSK og 14 åringen er med i aldersbestemte klasser.

3 åringen er aktiv supporter og maskot. Glenn har også vært svært akitv i lokalidretten på Jevnaker da spesielt rundt langrenn, men ble nesten like fort svært aktiv i Ringerike sykkelklubb hvor han er engasjert i flere roller.

Fritid og ferier brukes som oftest å være av en aktiv sort, hvor høydepunktene er turer til hytta, og ikke minst reisene til feriehuset på Kreta hvor sykling med hele familien har vært det helt store i de siste årene.

Ellers er Glenn en utadvendt og blid type som i det daglige jobber som prosjektleder i et entreprenørfirma i Oslo.

Funfact: Glenn var en habil spydkaster opp til jr nivå og er stolt innehaver av 2 NM medaljer.

Kasserer:

Caroline Sjøvaag
kasserer@ringerikesykkelklubb.no
+47 920 85 352

Caroline er 44 år, gift og har to aktive gutter på 11 og 12 år. Til daglig jobber hun som kontorleder i Blinkhus Ringerike og er bosatt i vakre Hole Kommune. På fritiden bruker hun mesteparten av tiden sin på å følge opp guttene på sykkel, ski, løping og fotball – men er selv også glad i langrenn- og sykkelturer.

Caroline er kasserer i klubben.

Funfact: Visste du at Caroline ikke har gått på norsk skole siden ungdomskolen og har vært bosatt i Malaysia, Australia og Mexico?

Styremedlem 1:

Alexandra Johanna Margaretha Buan
styremedlem1@ringerikesykkelklubb.no
+47 988 56 687

Alexandra er 37 år, bor på Harestua med samboer og to små barn på 4 og 5 år. Til daglig jobber hun som kategorisjef i NHO Reiseliv, har sitt eget selskap BVL Holding, varerepresentant i kommunestyret for Lunner Høyre og meddommer i Gjøvik Tingrett. På fritiden bruker hun mesteparten av tiden sin på hest og sykling. Kultur- og reiseopplevelser er også en viktig del av livet.

Alexandra er antidopingansvarlig og mediaansvarlig. I tillegg har hun ansvaret for innkjøp innenfor for eksempel fritidsklær.

Funfact: Alexandra jobbet tidligere som soigneur og er en profesjonell matpakkesmører!

Styremedlem 2:

Styremedlem 3: