Leder:
Jarle Midtsveen
leder@ringerikesykkelklubb.no
+47 11 11 11 11

Jarle bor på Jevnaker sammen med sin kone og barn. Flere av barna har meritter fra elitenivå i norsk sykling, så denne karen vet hva han snakker om. Til daglig jobber Jarle som revisor for Møller og på fritiden liker han å tilbringe tiden sin på hytta i vakre Valdres.

Jarle er styrets leder og har det overordnede ansvaret for Ringerike Sykkelklubb. Han har også hovedansvaret for sponsorer.

Funfact: Jarle er utdannet bilmekaniker!

Styremedlem 1:
Alexandra Johanna Margaretha Buan
styremedlem1@ringerikesykkelklubb.no
+47 988 56 687

Alexandra er 37 år, samboer og to små barn på 4 og 5 år. Til daglig jobber hun som kategorisjef i NHO Reiseliv, har sitt eget selskap BVL Holding, varerepresentant i kommunestyret for Lunner Høyre og meddommer i Gjøvik Tingrett. På fritiden bruker hun mesteparten av tiden sin på hest og sykling. Kultur- og reiseopplevelser er også en viktig del av livet.

Alexandra er mediaansvarlig og har ansvar for klubbens nettsider, media, foto samt instagram. I tillegg har hun ansvaret for innkjøp.

Funfact: Visste du at Alexandra har jobbet for en veldedig organisasjon i Uganda?

Kasserer:
Caroline Sjøvaag
kasserer@ringerikesykkelklubb.no
+47 920 85 352

Caroline er 44 år, gift og har to aktive gutter på 11 og 12 år. Til daglig jobber hun som kontorleder i Blinkhus Ringerike og er bosatt i vakre Hole Kommune. På fritiden bruker hun mesteparten av tiden sin på å følge opp guttene på sykkel, ski, løping og fotball – men er selv også glad i langrenn- og sykkelturer.

Caroline er kasserer i klubben.

Funfact: Visste du at Caroline ikke har gått på norsk skole siden ungdomskolen og har vært bosatt i Malaysia, Australia og Mexico?

Styremedlem 2:

Styremedlem 3: