Styret

Leder:

Jarle Midtsveen
leder@ringerikesykkelklubb.no
+47 94 83 21 13

Jarle bor på Jevnaker sammen med sin kone og barn. Flere av barna har meritter fra elitenivå i norsk sykling, så denne karen vet hva han snakker om. Til daglig jobber Jarle som revisor for Møller og på fritiden liker han å tilbringe tiden sin på hytta i vakre Valdres.

Jarle er styrets leder og har det overordnede ansvaret for Ringerike Sykkelklubb. Han har også hovedansvaret for sponsorer.

Funfact: Jarle er utdannet bilmekaniker!

Nestleder:

Glenn Messel
nestleder@ringerikesykkelklubb.no
+47 98 28 62 07

Glenn er opprinnelig fra Oslo, men ble Hadelending i 1998, hvorpå han senere bygget seg hus på Jevnaker i 2001 sammen med sin kone hvor de stiftet familie og har blitt boende. Sammen har de tre flotte gutter i alderen 3, 14 og 16 år. Sistnevnte er på juniorlaget til RSK og 14 åringen er med i aldersbestemte klasser.

3 åringen er aktiv supporter og maskot. Glenn har også vært svært akitv i lokalidretten på Jevnaker da spesielt rundt langrenn, men ble nesten like fort svært aktiv i Ringerike sykkelklubb hvor han er engasjert i flere roller.

Fritid og ferier brukes som oftest å være av en aktiv sort, hvor høydepunktene er turer til hytta, og ikke minst reisene til feriehuset på Kreta hvor sykling med hele familien har vært det helt store i de siste årene.

Ellers er Glenn en utadvendt og blid type som i det daglige jobber som prosjektleder i et entreprenørfirma i Oslo.

Funfact: Glenn var en habil spydkaster opp til jr nivå og er stolt innehaver av 2 NM medaljer.

Kasserer


Morten Kristiansen
kasserer@ringerikesykkelklubb.no
Tlf. 95 98 91 75

Morten er opprinnelig fra Gran på Hadeland, men har de siste 20 åren hatt tilhold i Hakadalen i Nittedal. Her bor han med sin kone og to jenter på 19 og 21 år som begge har syklet aktiv i mer en 10 år. Morten har mer en 10 års erfaring med klubbdrift og barneidrett i Nittedal.

I sine yngre dager var han en aktiv utøver innen friidrett og langrenn. Til daglig jobber han med sikkerhet på norske byggeplasser i regi av Nordr Norge AS. Så fort han har ledig tid er han på hytta eller i aktivitet.

Morten passer på klubbens penger som kasserer, samtidig bistår han som støtteapparat for jentene på elitelaget vårt.

Styremedlem, media- og antidopingansvarlig.


Alexandra Johanna Margaretha Buan
styremedlem1@ringerikesykkelklubb.no
+47 988 56 687

Alexandra er 37 år, bor på Harestua med samboer og to små barn på 4 og 5 år. Til daglig jobber hun som kategorisjef i NHO Reiseliv. I styret jobber hun blant annet med antidopingarbeid og som mediaansvarlig. I tillegg har hun ansvaret for innkjøp innenfor for eksempel fritidsklær.

Styremedlem

May be an image of 1 person

Frederik Heron Engebretsen
Frederik er 24 år gammel – født og oppvokst i Hole kommune. Han har syklet for Ringerike Sykkelklubb hele sin aktive karriere fra han var 13 år gammel. I dag er han styremedlem i Ringerike Sykkelklubb og trener for aldersgruppen 10 – 16 år på landevei.