Utvalgte Hoteller og Spisesteder

Hoteller og spisesteder langs Norges mest trafikkerte veier. Fellesskap av spisesteder som samles under slagordet: God mat – God pause!

Utvalgte Hoteller og Spisesteder ble med på laget vårt fra 1 januar 2020. Utvalgte sponser damelaget med overnatting og bespisning under NC- og mesterskapsritt i Norge. Vi tok en rask prat med Utvalgtes daglig leder  Morten Laupstad:

Kan du fortelle kort om Utvalgte Hoteller og Spisesteder?

Hvorfor ønsket dere å bli sponsor til Ringerike SK og da spesielt damesatsningen vår?

Hva har dere fått igjen for samarbeidet hittil?

Vi har allerede benyttet oss av flere av Utvalgte sine hoteller og spisesteder og kan varmt anbefale å ta turen innom neste gang dere er ute på veien. Ta gjerne en titt på hjemmesiden www.utvalgte.no eller ta kontakt med daglig leder Morten Laupstad.

Morten Laupstad
E-post: morten.laupstad@utvalgte.no