Bli medlem!

Vi vil gjerne ha deg som medlem i Ringerike SK.

Innmelding skjer via Min Idrett og her kan du administrere alle medlemskap i norsk idrett (innmeldinger og utmeldinger), se og oppdatere informasjon som er registrert om deg.

Du får tilgang til Min Idrett ved å registrere epostadressen din. «Ny bruker» øverst til høyre på Min Idrett-siden. (Eventuelt logg inn hvis du er medlem i en annen idrettsforening.) Du får da tilsendt brukernavn og passord og kan dermed logge inn. Etter innlogging finner du «Medlemskap», velger «Finn ny klubb» og skrive rinn «Ringerike Sykkelklubb». Aktiver valget som kommer opp og trykk på send søknad!

Du får en melding når medlemskapet er aktivert og faktura/KID sendes til din mailadresse.

Medlemskapet løper til det sies opp via Min Idrett.

Medlemsfordeler i Ringerike sykkelklubb

• Aktiv sykkelglede i felleskap.
  • Deltagelse i et variert & omfattende treningstilbud.
  • Klubb/temakvelder om sykkel og trening.
  • Mulighet for lånesykkel til rekrutter.
  • Egen gruppe for zwift/e-sport, treningssamlinger og treningsturer til utlandet.

Samtidig har du noen forpliktelser, norsk idrett er tuftet på frivillighet og dugnad. I Ringerike SK er det som i alle andre klubber og organisasjoner, dugnadsarbeidet som driver klubben. Det er viktig at alle medlemmer og foresatte til aktive barn i Ringerike SK deltar på dugnad. Sammen er vi gode!

Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å kontakte styret!