ABUS Cycling

ABUS-Gruppen Nordic A/S er en del av det Tyske konsernet ABUS, som er en ledende produsent av innovative sikkerhetsløsninger. I 90 år har ABUS arbeidet ut ifra grunnidéen om at sikkerhet er avhengig av kvalitet.

ABUS – globalt synonym for sikkerhet

ABUS, som i dag er ett globalt konsern, blev grunnlagt i Tyskland i 1924 under navnet August Bremicker und Söhne.

Konsernet har i dag over 3.000 medarbeidere som utvikler, produserer og leverer sikkerhetsløsninger. Filosofien om at sikkerhet er avhengig av kvalitet, gjennomsyrer alle produkter fra ABUS. I konsernets eget forsknings- og testsenter jobber ekspertene alltid på for å være ett skritt foran markedet i utviklingen av nye innovative produkter. Det er også her alle produkter blir grundig kvalitets testet før dem når ut til forhandlernes hyller.

ABUS-Gruppen Nordic har hovedkvarter i Danmark. ABUS-Gruppen Nordic A/S’ aktiviteter i Norge har primært fokus på ”Mobil Sikkerhet” – sikkerhet for trafikanter på to hjul. ABUS leverer sykkelhjelmer og – lykter samt forsikringsgodkjente kvalitetslåser til sykler, mopeder og motorsykler.

ABUS-Gruppen Nordic A/S leverer utover dette også produkter innenfor områdene:

Mekanisk sikkerhet som blant annet inkluderer hengelåser, som var kjerneproduktet da ABUS konsernet ble grunnlagt i 1924. I tillegg til dette finnes ett bredt utvalg av låsesylindre til sikring av forretningsbygg og private hjem.

Elektronisk sikkerhet er det nyeste produktområdet som omfatter videoovervåkning og alarmsystemer til privat og profesjonelt bruk.