Vi vil gjerne ha deg som medlem i Ringerike SK.

Når du klikker på linken kommer du inn på Norges Idrettsforbund sine nettsider. Klikk på «Ny bruker» dersom du ikke allerede har en profil her via andre idretter, deretter klikker du på «Jeg skal bli medlem» eller «Barnet mitt skal bli medlem».

Medlemsfordeler i Ringerike sykkelklubb

  • Aktiv sykkelglede i fellesskap
  • Deltagelse i et variert & omfattende treningstilbud.
  • Klubb/temakvelder om sykkel og trening.
  • Mulighet for lånesykkel til rekrutter.
  • Egen gruppe for zwift/e-sport, treningssamlinger og treningsturer til utlandet.

Samtidig har du noen forpliktelser, norsk idrett er tuftet på frivillighet og dugnad. I Ringerike SK er det som i alle andre klubber og organisasjoner, dugnadsarbeidet som driver klubben. Det er viktig at alle medlemmer og foresatte til aktive barn i Ringerike SK deltar på dugnad. Sammen er vi gode!

Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å kontakte vår medlemsansvarlig: medlemsansvarlig@ringerikesykkelklubb.no

Data powered by FirstCycling.com

[give_form id="3488"]

VÅRE

SPONSORER

Storm på landslaget i EM

Storm Ingebrigtsen er tatt ut på landslaget til EM i Drenthe i Nederland. Det unike med sykkel-EM i 2023 er at det vil finne sted på den tiltenkte datoen for verdensmesterskapet i september, som har en annen dato i år. Under sykkel-EM i 2023 vil Col du VAM spille en avgjørende rolle som avslutningssted for landeveisrittene. Klatringene er den avgjørende faktoren under den siste runden av landeveisrittene. Under de nederlandske sykkelmesterskapene og EM i sykkelcross i 2021 ble sykkelfans introdusert til denne unike beliggenheten med sin svingete rute, bratte stigninger og utfordrende brosteinsparti. De ulike konkurransekategoriene starter fra ulike landsbyer og tettsteder i Drenthe. Emmen spiller en sentral rolle i temporittene, med en unik start fra Wildlands Adventure Zoo.

Gratulerer med uttaket og lykke til!

Alexandra
Alexandra
Artikler: 23