Terreng

Hei og velkommen som medlem i Ringerike Sykkelklubb, avdeling terreng

På treningene vil vi som oftest være delt inn i tre grupper. Disse deles ikke primært etter alder, men mer etter evne og innsatsvilje. Formålet med dette er å få alle grupper til å fungere optimalt, og sikre at flest mulig får være med på sine egne premisser. Trenerne vil plassere utøverne på grupper tidlig på våren, og vil flytte de mellom grupper etterhvert som det er hensiktsmessig. For de aller yngste i grønn gruppe så oppfordres foreldre til å delta på treningene.

Grupper - Alder (veiledende) - Trener (som oftest)

Grønn, 6-12 år,  Tor Arne og Stig
Blå, 8-14 år, Ivar og Frode (Arne)
Rød 12- år, Ola Martin og Vidar

Treningstider

Mandager kl. 1800-1900, Grønn gruppe, Hovsmarka
Mandager kl. 1800-1930, Blå og Rød gruppe, Hovsmarka
Onsdager kl. 1800-1930, Blå og Rød gruppe, Hensmoen/Eggemoen (sted annonseres på mandag/facebook)
Lørdager kl. 1000-1200, Rød gruppe, sted annonseres på mandag/onsdag/facebook

Vi ønsker at våre medlemmer skal føle seg godt ivaretatt på våre treninger. Et ledd for å få dette til er å få informasjon ut og skape ett godt samarbeid mellom dere som forelder, de aktive syklistene og oss som er trenere.

Hovedansvarlig Tor Arne Johansen, 484 07 788, johansentorarne@outlook.com

Praktisk informasjon angående treninger og annet vil gjennom sesongen bli lagt ut på vår facebook side, Ringerike Sykkelklubb Terreng, i tillegg til å bli opplyst på treningene som blir avholdt.

Vi ønsker at våre medlemmer skal ha en god sykkelopplevelse og oppleve mestringsfølelse. På mandager vil vi legge mest vekt på det tekniske og mestring av sykkelen. På onsdager vil vi legge mer vekt på utholdenhet, styrke og fart, og denne treningen er i utgangspunktet ment for de litt større og de som ønsker litt hardere trening. Nytt i år er at vi vil organisere treninger også på lørdager. Disse er ment for de eldste, og vil i hovedsak være rolige langturer. Foreldre oppfordres også til å delta på disse turene.

Ønsker du å låne en sykkel?
Ta kontakt med Tor Arne Johansen, 484 07 788, johansentorarne@outlook.com

Oversikt over ritt

Her kan du finne oversikt over prioriterte ritt

Trenere og kontaktpersoner