Vi vil gjerne ha deg som medlem i Ringerike SK.

Når du klikker på linken kommer du inn på Norges Idrettsforbund sine nettsider. Klikk på «Ny bruker» dersom du ikke allerede har en profil her via andre idretter, deretter klikker du på «Jeg skal bli medlem» eller «Barnet mitt skal bli medlem».

Medlemsfordeler i Ringerike sykkelklubb

  • Aktiv sykkelglede i fellesskap
  • Deltagelse i et variert & omfattende treningstilbud.
  • Klubb/temakvelder om sykkel og trening.
  • Mulighet for lånesykkel til rekrutter.
  • Egen gruppe for zwift/e-sport, treningssamlinger og treningsturer til utlandet.

Samtidig har du noen forpliktelser, norsk idrett er tuftet på frivillighet og dugnad. I Ringerike SK er det som i alle andre klubber og organisasjoner, dugnadsarbeidet som driver klubben. Det er viktig at alle medlemmer og foresatte til aktive barn i Ringerike SK deltar på dugnad. Sammen er vi gode!

Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å kontakte vår medlemsansvarlig: medlemsansvarlig@ringerikesykkelklubb.no

Data powered by FirstCycling.com

[give_form id="3488"]

VÅRE

SPONSORER

Årets rytter!

Vi gratulerer Tore Andre Aase Vabø som årets rytter 2020!

Begrunnelsen er som følger:

Vabø har som eldstemann på laget vært en leder og forbilde i gruppa. Når han som en av våre aller beste viser så gode holdninger og rutiner smitter det over på de andre i gruppa, spesielt de som kommer opp fra junior. Det har mye å si i en gruppe når de beste setter standarden for nivået på forberedelser, trening og holdninger. I starten av året tok han korona-situasjonen bra, og jobbet hardt og grundig som er et eksempel på hvor lista ligger.

Når rittene begynte igjen var han en naturlig leder, både som road captain og som en vi kjørte for i finaler. Han har tatt klare steg fra fjoråret, særlig i bakker og tempoer. Finalen av andre etappe i Tour te Fjells (nr. 5) og Lillehammer GP (nr. 12) var bedre enn man kunne forvente, samt tredjeplassen i Hafjell TT 1.2 som var en prestasjon som overgikk det de fleste hadde trodd. En pallplass i en UCI-tempo kommer ikke av flaks, men av gode og grundige forberedelser og trening. Utenom det kjørte han stort sett rittene veldig offensivt, noe som ikke alltid endte med resultater, men hans 6. plass i NC Skogn var et eksempel på god og offensiv sykling.

Høydepunkter fra i år: 3. Hafjell TT UCI 1.2 5. Tour te Fjells etappe 2 6. NC Skogn 12. Lillehammer GP UCI 1.2.

Tore Andre har nå signert for Team Coop.

Benny Adolfsen
Benny Adolfsen
Artikler: 23