Vi vil gjerne ha deg som medlem i Ringerike SK.

Når du klikker på linken kommer du inn på Norges Idrettsforbund sine nettsider. Klikk på «Ny bruker» dersom du ikke allerede har en profil her via andre idretter, deretter klikker du på «Jeg skal bli medlem» eller «Barnet mitt skal bli medlem».

Medlemsfordeler i Ringerike sykkelklubb

  • Aktiv sykkelglede i fellesskap
  • Deltagelse i et variert & omfattende treningstilbud.
  • Klubb/temakvelder om sykkel og trening.
  • Mulighet for lånesykkel til rekrutter.
  • Egen gruppe for zwift/e-sport, treningssamlinger og treningsturer til utlandet.

Samtidig har du noen forpliktelser, norsk idrett er tuftet på frivillighet og dugnad. I Ringerike SK er det som i alle andre klubber og organisasjoner, dugnadsarbeidet som driver klubben. Det er viktig at alle medlemmer og foresatte til aktive barn i Ringerike SK deltar på dugnad. Sammen er vi gode!

Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å kontakte vår medlemsansvarlig: medlemsansvarlig@ringerikesykkelklubb.no

Data powered by FirstCycling.com

[give_form id="3488"]

VÅRE

SPONSORER

Ringerikskraft Ærespris 2020!

Vi gratulerer Lars S. Holm som vinner av Ringerikskraft Ærespris 2020!

Juryens begrunnelse er som følger:

Årets prisvinner har gjennom mange år vært engasjert i sykkelklubben både via styreverv og ikke minst på det sportslige plan. Helt fra tidlig på 2000-tallet har personen vært sportslig leder og trener på flere forskjellige nivåer, ikke minst i det fremgangsrike Team Ringerikskraft. 

Prisvinneren blir trukket frem som helt avgjørende for etableringen av Team Ringerikskraft og var under 7 eventyrlige år hovedtrener og sportssjef. Teamet blir beskrevet som en sportslig suksess og en talentfabrikk som har banet veien for mange ryttere videre i sine karrierer, Årets vinner har også vært personlig trener for flere av RSKs ryttere som har tatt steget fra klubb til profesjonelle lag i Norge.

Med en anerkjent posisjon og sitt store nettverk i sykkel-Norge er det ikke noe tvil om at personen har vært avgjørende for å åpne «nye dører» med flere viktige samarbeidspartnere for klubben. Prisvinneren har også ved flere anledninger blitt nevnt under nasjonale og internasjonale ritt på TV for sin imponerende innsats med å bygge opp og utvikle sykkeltalenter i Norge.

Ringerike Sykkelklubb hadde ikke vært det samme, uten denne ildsjelen.

Æresprisen ble delt ut av Julia Levison fra Ringerikskraft.

Foto: Jørgen Ryggvik Karlsen / TV 2

Benny Adolfsen
Benny Adolfsen
Artikler: 23