Ringerikskraft Ærespris 2020!

24. mars 2021

Vi gratulerer Lars S. Holm som vinner av Ringerikskraft Ærespris 2020!

Juryens begrunnelse er som følger:

Årets prisvinner har gjennom mange år vært engasjert i sykkelklubben både via styreverv og ikke minst på det sportslige plan. Helt fra tidlig på 2000-tallet har personen vært sportslig leder og trener på flere forskjellige nivåer, ikke minst i det fremgangsrike Team Ringerikskraft. 

Prisvinneren blir trukket frem som helt avgjørende for etableringen av Team Ringerikskraft og var under 7 eventyrlige år hovedtrener og sportssjef. Teamet blir beskrevet som en sportslig suksess og en talentfabrikk som har banet veien for mange ryttere videre i sine karrierer, Årets vinner har også vært personlig trener for flere av RSKs ryttere som har tatt steget fra klubb til profesjonelle lag i Norge.

Med en anerkjent posisjon og sitt store nettverk i sykkel-Norge er det ikke noe tvil om at personen har vært avgjørende for å åpne «nye dører» med flere viktige samarbeidspartnere for klubben. Prisvinneren har også ved flere anledninger blitt nevnt under nasjonale og internasjonale ritt på TV for sin imponerende innsats med å bygge opp og utvikle sykkeltalenter i Norge.

Ringerike Sykkelklubb hadde ikke vært det samme, uten denne ildsjelen.

Æresprisen ble delt ut av Julia Levison fra Ringerikskraft.

Foto: Jørgen Ryggvik Karlsen / TV 2