Vi vil gjerne ha deg som medlem i Ringerike SK.

Når du klikker på linken kommer du inn på Norges Idrettsforbund sine nettsider. Klikk på «Ny bruker» dersom du ikke allerede har en profil her via andre idretter, deretter klikker du på «Jeg skal bli medlem» eller «Barnet mitt skal bli medlem».

Medlemsfordeler i Ringerike sykkelklubb

  • Aktiv sykkelglede i fellesskap
  • Deltagelse i et variert & omfattende treningstilbud.
  • Klubb/temakvelder om sykkel og trening.
  • Mulighet for lånesykkel til rekrutter.
  • Egen gruppe for zwift/e-sport, treningssamlinger og treningsturer til utlandet.

Samtidig har du noen forpliktelser, norsk idrett er tuftet på frivillighet og dugnad. I Ringerike SK er det som i alle andre klubber og organisasjoner, dugnadsarbeidet som driver klubben. Det er viktig at alle medlemmer og foresatte til aktive barn i Ringerike SK deltar på dugnad. Sammen er vi gode!

Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å kontakte vår medlemsansvarlig: medlemsansvarlig@ringerikesykkelklubb.no

Data powered by FirstCycling.com

[give_form id="3488"]

VÅRE

SPONSORER

Uno-X Sykkelgledecup 15.9.21

Siste runde i Uno-X Sykkelgledecup er herved over. Vi vil med dette få lov til å takke sponsorer, utøvere, frivillige og støtteapparat for den uvurderlige hjelpen vi får. Uten dere hadde ikke dette vært mulig!

I dag har våre unge syklister blitt heiet i mål med et entusiastisk publikum og ikke minst våre fantastiske speakere som skaper en så høytidelig stemning at vi faktisk tror vi befinner oss på en eller annen etappe under Tour de France.

Som om ikke dette er nok så har Utvalgte Hoteller og Spisesteder servert oss mat og drikke. Vi kunne til og med nyte maten på en VIP uteservering som seg hør og bør på et slikt sykkelritt.

Tusen, tusen takk – vi gleder oss allerede til neste år!

Benny Adolfsen
Benny Adolfsen
Artikler: 22